Hyvää syntymäpäivää

Julkaistu 2.4.2016 | Kirjoittanut atheino | Kategoria(t): Elämää, Ulkotilat, Virstanpylväät
Avainsanat:, ,

Vuosi sitten kärvisteltiin (sanan varsinaisessa merkityksessä) TYKS:ssa; joko se vauva saataisiin tähän maailmaan? Pari päivää siinä vielä kului!

No, tänään joka tapauksessa juhlittiin läheisten kanssa pikku-Alanan 1-vuotispäivää.

image

Juhlat tuntuivat olevan sankarinkin mieleen, sen verran hyvällä tuulella oli – normaalisti hän on melkoisen varautunut, kun ympärillä pörrää ihmisiä.

image

image

image

Kiitos juhlavieraille! Juhlamekko on jo vaihtunut yöasuun, jos uni yllättää äkkiä! Aurinkolaseja ei kuitenkaan pidä unohtaa 🙂

Kuten lukijat – tilastojen mukaan heitä edelleen on – ovat huomanneet, julkaisutahti on kohta samaa luokkaa George R. R. Martinin kanssa. Sen verran tehokkaasti lapsiperhe-elämä vie mehut ja ajan. Kerrottakoon kuitenkin, että tänä kesänä saamme lopulta autokatos-varaston (se on jo tilattu ja maksettu), ihanaa! Yksi eniten kalvaneista asioista, eli kunnollisen varaston puute, korjaantuu lopultakin. Ainoana varastona toiminut tekninen tila ei ole oikein toiminut. Ja onhan se autokin kiva saada säältä suojaan.
Ja onpa tässä suunniteltu leikkimökinkin laittamista tytöille. Eiköhän siinä ole projektia kylliksi! Jossain vaiheessa varmasti tulee jotain raporttia noistakin, viimeistään sitten, kun on valmista!

kommenttia
  1. tiinavirtanen sanoo:

    Paljon onnea! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s