Kohti lopputarkastusta

Julkaistu 24.4.2014 | Kirjoittanut atheino | Kategoria(t): Elämää, Huonekalut, LVI, Seinät
Avainsanat:, , , , , , ,

Tänään varmistui, että lopputarkastus tosiaan on 29.4. Tärkeä päivä minulle ja vaimolle muutenkin, tapasimme samalla päivämäärällä 2005!

image

Tätä maisemaa on reilun vuoden päivät katseltu, mutta kohta sekin siis muuttuu!

image

image

Pesuhuoneen syvennykseen saatiin viimein lasitasot purkeille ja purnukoille. Ne täytyykin valita huolella, ettei kokonaisuus kärsi 😀 Saisikohan jostain nimettömiä mustia ja valkoisia pulloja? Kaataisi shampoot js muut aineet sellaisiin. Pitäisi kyllä sitten tarkkaan muistaa, mistä pullosta löytyy mitäkin!

image

Ulkomaalaus edistyi taas. Nyt taitaa kaikki olla kerran maalattu. Toinen maalauskertahan jää meidän murheeksemme. Saa nähdä, minä kesänä se tapahtuu…

Sisällä vielä vähän saumattiin ja tehtiin ilmanvaihdon tarkistus ja käyttöönotto. Ilmastointi siis pelaa! Itse kokosin lisää tyttären Stuvia ja asensin myös pomppusalvat työhuoneen vetimettömiä kaapinovia varten. Kunnon Ikea-hack 🙂 Kuvat jäivät taas uupumaan.

image

Iltapäivällä suuntasimme sohvapöytäostoksille. Olimme jo aiemmin valinneet Askon Lift-pöydän, joka on satasen alennuksessa kuun loppuun asti, mutta kävimme myös Sotkassa tänään, jossa oli samaa ideaa toteuttava malli. Halusimme siis vaakasuorassa nousevan tason päytään. Tinkaamalla hintakin tuli hyvin lähelle Askon mallia.

image

Loppujen lopuksi päädyimme kuitenkin tähän Askon pöytään. Harmi vain, että sen saa vasta n. viikon päästä. Nykyään ei juuri mitään kalusteita saa heti mukaan kalusteliikkeistä.

kommenttia
  1. Tarja Paavola sanoo:

    Askon pöytä helppohoitoisempi kuin, jos oikein huomasin,niin Sotkan pöytälevy lasinen ? ja siten aina pölyinen,joka johtaa taas siihen,että sitä saa aina olla pyyhkimässä, ainakin silloin kun tietää anopin olevan tulossa kylään 😀

    • atheino sanoo:

      Sotkan pöydässä oli korkeakiiltoinen levy, ei muistaakseni lasia. KORJAUS: päällä oli kai sittenkin lasi. Askon pöydän pinnasta puolet (se kiinteä osa) on maitolasia. Lisäksi Askon pöydässä on avohyllyä, jotka keräävät pölyä 😉

  2. sisko sanoo:

    Ne pullot pesuhuoneen hyllyille, oliko lievä pilke silmäkulmassa vai…? Ymmärrän (todellakin pitkälle menneen) idean mutta itse haluaisin merkkiä/tuoksua vaihtaessa pestä entiset jämät pulloista ja se on joskus hommaa tehneenä lievästi kyrsivää sottaamista. Tosin jos ei pullonpohjista piittaa ja iloisesti täyttää vanhojen jäänteiden päälle niin kaikin mokomin, myönnän että samanlaiset pullot kyllä ovat ilo silmälle.

    Ja sellaiset pumppupullot joita teillä vessassakin näkyi, nehän on sekä käytännöllisiä että kauniita ja valinnanvaraakin lienee mukavasti.

Jätä kommentti