Seiniä

Julkaistu 16.11.2013 | Kirjoittanut atheino | Kategoria(t): Kiintokalusteet, LVI, Seinät
Avainsanat:,

Levytyshommat ovat edenneet niin pitkälle, että muutama huone on jo valmiina, eli työhuone ja pikkumakuuhuoneet. Myös ulkoseinät taisivat olla kauttaaltaan levytetty.

Kaikki näyttävät tässä vaiheessa tietysti paljon toisiltaan, mutta tässä kulmahuone (jota alunperin ajateltiin pikku-A:n huoneeksi, mutta hän saanee sittenkin sen viereisen huoneen käytännön syistä).
image

image

Työhuone:
image

image

Olohuoneen seinä, johon tv mahdollisesti kiinnitetään. Sitä varten seiniin tulee vielä lisätukea. Johdot viedään niin, ettei ruuvit osu!
image

Työhuoneen oviaukko. Viereen tulee vielä keskuspölynimurin putki, siksi levy puuttuu.
image

Pikku-A:n huone:
image

image

Meidän makuuhuone. Kuvissa ei näy kummituksia tai ektoplasmaa, vaan kipsilevy- ja villapölyä. Näkyi vain kameran salamavalossa!
image

image

Eteistä. Tässä näkyy yksi (ja ainoa?! :D) suunnittelumokani: jos ulko-ovi ja ikkuna olisivat toisinpäin, jäisi seinän viereen paljon syvempi tila jollekin lipastolle, penkille jne. Nyt siinä on alle 30 cm tilaa.
image

Vielä on tuota tolppaviidakkoakin…
image

Kohta meillä on takka!
Kaukokiidon kuski soitti perjantaina kysyäkseen koska sopii tuoda takkakuorma. Ei saanut heti kiinni, joten ei uskaltanut ottaa kuormaa mukaan. Toimitus tulee siis vasta maanantaina. Eipä se toisaalta haittaa mitään, koska muurari tulee vasta keskiviikkona. Mutta muistimme, että tulee vasta seuraavalla viikolla!

Ja pikapuoliin pitäisi tekninen tilakin saada siihen kuntoon, että maalämpöpumppua päästään asentamaan. On sitten lämmityspuoli kunnossa, jos/kun tuo talvikin jossain vaiheessa tulee.

Ja kuten todettu moneen kertaan, keittiön kalusteet ja kodinkoneetkin tulevat tämän vuoden puolella, joten actionia riittää! Sisustussuunnittelijalta toivottavasti saadaan pian maaliehdotukset ainakin, seinäthän pitäisi maalata ennen kaappien asentamista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s