Julkisivumaalaus mielessä – ja kiintokalusteet

Julkaistu 2.4.2013 | Kirjoittanut atheino | Kategoria(t): Suunnitelmia
Avainsanat:, , ,

Taas on kulunut pitkä tovi edellisestä postauksesta… mitä niitä tekosyitä nyt tähän keksisi, työ, lapsenhoito, … no, ei se rakennusprojektikaan ole mitään jättiaskeleita ehtinyt ottaa!

Nyt on kuitenkin suht viralliset julkisivukuvat saatu ja olemme miettineet julkisivun maalaamista. Tässä ”taiteilijan näkemykset” (Paint & Gimp) joka puolelta taloa. Tarkoitus on siis käyttää kahta erilevyistä paneelia, jotka maalataan myös erivärisiksi. Jossain vaiheessa mietitty ruskea sai jäädä, tilalle tuli tumma ja vaalea harmaa. Sopivat paremmin sisustukseenkin (tai siis ajatuksiin siitä, mitä sisustus tulee olemaan. Kiintokalusteista nyt alkaa olla jo joku käry).

Tässä näkymä takapihan puolelta:

Kuva

Työhuone-makuuhuone-pääty:

Kuva

Pesuhuonepääty:

Kuva

Sisäänkäyntisivu:

Kuva

Katto tulee olemaan mustaa peltiä, kuvassa vielä harmaana. Terassilaudoitukset ovat ruskeita, perinteistä painekyllästettyä puuta. Niihinkin voi kuulemma jotain sävytystä laittaa.

Keittiökalusteiden kanssa tuli pitkään soudettua ja huovattua, kuten blogistakin on ”saattanut” huomata. No sekin on loppu nyt; päädyimme lopulta Gaala-keittiöihin. Never heard of? Ei mekään! Esittelijä oli paikallisessa Salessa kierroksella, varasin suunnitteluajan (tulevat asiakkaan kotiin) ja siitä se sitten lähti… Vanhoissa esitteissä ei ollut mitään mullistavaa ovimallia tarjolla, mutta sitten löytyi kuin ässänä hihasta maalattu Vanamo-ovi, jossa on vähän ”kolmiulotteinen” pinta. Jo lähes pakkomielteeksi muodostunut kalvo-ovi kohtasi siis voittajansa… ehkä hyvä niin. Nyt ei joudu miettimään, koska pinta alkaa repsottaa!

Pari iltaa on jo istuttu ja suunniteltu, viimeksi tänään, ja toistaiseksi on saatu paperille keittiö, kodinhoitohuone, wc:t sekä eteisen ja lastenhuoneiden kaapistot. Vielä jäi vaiheeseen työhuoneen kaapisto ja koko meidän vaatehuone. Hiljaa hyvä tulee… varsinkin vaatekaappeja on tullut mietittyä paljon, ettei ole ihan peruskamaa, vaan oikeasti tehokasta ja fiksua tilankäyttöä. Sitähän perus ”tanko ja pari hyllyä”-kaapit eivät edusta.

Vaimo näyttää kömpivän nukkumaan, joten lopetan tähän tältä erää. Työpisteeni on taas makuuhuoneessamme, joten kauan ei kehtaa koneella iltaisin olla 😉

Mainokset
kommenttia
  1. Talvikki sanoo:

    Silloin kukkeimmassa nuoruudessani (kuten ihana isosiskomme sanoi) pari vuotta sitten kun minä etsin keittiötämme, löysin kyllä Gaala-keittiöt netistä. Joten minulle ei ollut never heard-juttu. Hyvä jos saitte kalvo-oville vaihtoehdon.

  2. atheino sanoo:

    Kuten uudemmasta viestistä selviää, emme tule valitsemaan Gaala-keittiötä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s