Mistä näitä vuokra-asuntoja oikein tulee?

Julkaistu 13.1.2013 | Kirjoittanut atheino | Kategoria(t): Elämää
Avainsanat:,

Olin väärässä! Kyrössä ON vuokra-asuntoja. Viikonlopun aikana olemme saaneet kolme yhteydenottoa! Ari jo kahdesta ensimmäisestä kertoikin edellisessä postauksessa. Tänään kärkikahinoihin nousi saunallinen rivarikolmio aivan Arin työpaikan vierestä. Katsomaan mennään/Ari menee ensi viikolla ja sitten tehdäänkin jo päätöksiä.

Viikonloppu on taas ollut täynnä hulinaa. Tytön viimeiset synttärijuhlat juhlittiin eilen vauvakavereiden kanssa. Olohuoneessa oli 8 vauvaa/taaperoa äitiensä kanssa. Oli hieno nähdä, miten jo tuon ikäiset leikkivät yhdessä ja äidit saivat syödä lähes rauhassa, kun lapset touhusivat keskenään. Arikin sai vapaaillan lautapelien kera ystävien luona. Neljien synttärijuhlien perusteella en enää ihmettele ihmisiä, jotka viettävät lasten synttärit kodin ulkopuolella: siivoaminen, leipominen, juhlissa järkkäily ja jälleen siivoaminen on melko väsyttävää touhua.

Ensi viikolla vuorossa on 1 v. rokotukset. Osallistumme rokotustutkimukseen ja tyttö saa normaalien rokotusten lisäksi vesirokko- ja hepatiittirokotukset.Jännityksellä odotamme tuleeko rokotuksista oireita.

Mainokset
kommenttia
  1. Nimetön sanoo:

    Heh, meill?? oli torstaina omat lapset mukaan lukien 11 n. 7-8 vuotiasta, joista 2 tytt???? ja 9 poikaa! Sekin oli aika v??sytt??v????. Ja suorastaan ihmettelin sit?? hiljaisuutta kun kaikki vieraat oli haettu pois. Kuinka hiljaisia omat lapset onkaan! Jopa meid??n! T??ss?? i??ss?? se on sit?? ett?? vanhemmat tuo ja hakee lapsensa. V??lille j????v??n 1,5 h olin min?? niist?? kaikista vastuussa :-0 Meid??n pojille ei paljon ole hepatiittirokotteesta (Twinrix) ainakaan tullut oireita. Huomenna menn????n ottamaan kolmiosaisen rokotussarjan toiset piikit. Kes??ll?? on kolmannet ja viimeiset. Vesirokon ekasta piikist?? (pojat n. 4 ja 5 v.) ei tullut mit????n sivuoireita. Nyt otatin joulun alla tehosteet, ja voi olla ett?? pient?? l??mp???? (ainakin vilkkautta) oli.Kiva saada teid??t t??nne l??hemm??s meit??. Tosin teid??n kaverit j???? sitten kauemmas. No, aina ei voi valita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s