Suuri uusi vuosi!

Julkaistu 3.1.2013 | Kirjoittanut atheino | Kategoria(t): Elämää
Avainsanat:,

Hyvää Uutta Vuotta kaikille lukijoille! Joulukiireiden kanssa ei tullut kirjoitettua yhtään blogiin, joten nyt on aika aloittaa taas kirjoittaminen.

Joulu sujui rauhallisesti toisessa mummilassa ja vähän vilkkaammin toisessa. Välipäivinä vietimme tytön synttärijuhlia oikein kahteen kertaan! Meillä ei enää asukaan vauva vaan vilkas taapero. Kovasti arvailimme oppiiko tyttö kävelemään ennen syntymäpäiväänsä, mutta yhä saamme odottaa ensiaskelia. Vuodenvaihtuminen juhlittiin tytön vauvakaverin ja hänen perheensä kanssa. Rentoa yhdessäoloa hyvän ruoan kanssa.

Olemme olleet koko perhe lomalla joulun ajan. Ari ehdottikin että he voisivat tytön kanssa mennä mummilaan yhdeksi yöksi ja näin minä saisin hieman omaa aikaa ja kunnon yöunet. Olin ensimmäistä kertaa yli vuorokauden erossa tytöstä. Kyllä ehti hieman ikäväkin jo tulla, mutta nautin omasta ajasta: lounastreffit ystävien kanssa sekä tyttöjen leffoja illalla. Kaiken kruunasi aamulla pitkään nukkuminen!

Saimme asunnonvälittäjältä eilen puhelinsoiton. Kysyi sopisiko tulla esittelemään kahdelle pariskunnalle asuntoa. Kaksi pariskuntaa on siis joululomalla soittanut ja pyytänyt näyttöä! Eli kiinnostusta on. Nyt vaan peukut pystyyn että tarjous tulisi, ja hyvä sellainen.

Tämän innostamana olemme katsoneet vuokra-asuntoja. Voi itku mikä homma on löytää täydellinen vuokra-asunto… Ensinnäkin vuokralla asuminen on kallista! Ei kiinnostaisi maksaa enemmän vuokraa kuin mitä maksamme lainaa tällä hetkellä pois. Kaiken lisäksi rakennusaikana maksamme korkolyhennyksiä, joten pitäisi jäädä rahaa hieman elämiseenkin. Toiseksi katsomamme meille sopivan hintaiset asunnot ovat vain yksinkertaisesti rumia. Nyt joku voisi ajatella että asuttehan siinä vain vuoden, mutta on se pitkä aika tuijotella rumia seiniä ja keittiön kaappeja. Puhumattakaan kamalista seinäkaakeleista… Kolmanneksi asunnon pitäisi olla Arin työmatkan varrella, hyvien bussiyhteyksien takana ja lähellä pitäisi olla päiväkoti. Ja tottakai asunnon täytyy olla sellaisella asuinalueella, joka ei ole huonomaineinen. Niin ja rivari olisi kiva, ja siinä pitäisi olla vähintään kolme huonetta (neljä olisi luksusta, mutta liian kallista).

Mahdotonta?

kommenttia
  1. Jonna sanoo:

    Ei kannata liikaa stressata huonomaineisuudesta, esimerkiksi t????ll?? Varissuon ja Lausteen v??liss?? on mukava asustaa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s